Bo i Halden? PDF Skriv ut E-post
onsdag 08. juli 2009 20:13

Prisnivået på hus og hybler i Halden er lavere enn det meste av Norge, for tiden 3-5000,- NOK/mnd. for hybler, og lavere per person hvis flere leier et hus, se finn.no

Nå og da kan medlemmer i Halden SK hjelpe til i en overgangsfase.

I Halden er det korte avstander, og du kan nå mye med en sykkel.

For de som ønsker å etablere seg i Halden så er prisnivået for hus lavt og det legges stadig ut nye tomter for de som ønsker å bygge.

Ta gjerne en prat med vår samarbeidspartner Eiendomsmegler 1.

Bo i Halden kartutsnitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hsk logo  Kontakt:
Bjørn Axel Gran: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , (47) 90955295 (Leder O-gruppa)
Eva Jurenikova: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , (46) 739753817 (Hoved trener)
Anja Wingstedt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (Rekrutteringsgeneral)

Last ned hsk_folder_2013.pdf

Sist oppdatert onsdag 26. mars 2014 20:24