Ny jobb? PDF Skriv ut E-post
torsdag 09. oktober 2008 01:30

Jobb i Halden Mattias-Erik finn.no finner du en oversikt over ledige jobber i Halden. Det enkleste er å søke direkte.

O-løpere før deg har funnet jobb hos IFE, Nexans, Fresnius Kabi, Norske Skog, AF-gruppen eller en av byens
mange IT-bedrifter.

Flere av bedriftene har og forståelse for toppidrett og har lagt til rette for deltids jobb. Er du uten spesifikk utdanning og søker en jobb for å overleve som halvprofesjonell utøver så finnes det også småjobber, men det er ikke alltid de blir utlyst.Vi anbefaler deg å sende CV og kopi av relevante papirer til oss og rekrutteringsfirmaet Bee2Bee som
samarbeider med Halden SK. Bee2Bee har kontaktpunkter i mange bedrifter.

 

 

 

 

 

hsk logo  Kontakt:
Bjørn Axel Gran: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , (47) 90955295 (Leder O-gruppa)
Eva Jurenikova: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , (46) 739753817 (Hoved trener)
Anja Wingstedt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (Rekrutteringsgeneral)

Last ned hsk_folder_2013.pdf

Sist oppdatert onsdag 26. mars 2014 20:22