MOF - Master of Fredriksten PDF Skriv ut E-post

MoF logo

Fem grunner til hvorfor du skal prøve deg på MoF.

- MoF er orientering i et morsomt, uhøytidelig, og spennende format.
- MoF skal tilby høy kvalitet på løyper, og stor variasjon på momenter og utfordringer.
- MoF er orientering på dine premisser. Du bestemmer selv hvor og når, og du løper så mange ganger du vil. Du kan konkurrere mot de beste, utfordre andre eller teste deg mot deg selv.
- MoF er for alle. Det kan bli din morsomme måte å mosjonere i sommer. Eller være det perfekte verktøyet for spissing av formen.
- MoF er verdenspremiere i nye WorldofO Leaderbords. Vi advarer mot "fare" for avhengighet. Tar du sjansen? ;-)

Kart og løyper (kartene kan du skrive ut selv: pdf A4-format). 

Instruksjon for løpere
For å kunne bruke WorldofO Leaderboards trenger du en GPS - klokke eller en smarttelefon med en GPS app (tex Strava). Alt du trenger å gjøre er å starte klokka ved start, løpe løypa og laste opp GPS - sporet til WorldofO Leaderboards da du er ferdig. WorldofO Leaderboards sjekker om du har vært innom (eller nær nok) alle poster, kalkulerer strekktidene og sluttiden din. For å få et mest mulig nøyaktig GPS - spor er det viktig at du gjør følgende før du starter: La klokka / smarttelefonen ligge rolig i 4 - 5 minutter på bakken, et sted der det er god sikt til himmelen / ingen høy vegetasjon eller store bygninger rett i nærheten. Sørg også for at oppvarming og pause ved start er fjernet, ellers er det fare for at GPS - sporet forårsaker problemer for beregningsrutinene i WorldofO Leaderboards.

 

MoF i WorldofO Leaderboards
MoF består for øyeblikket av 9 løyper, hvorav fire på Høiås, to på Nybo, én på Akselås og én på Iddefjordsfjella (alle med utsatte snitsler). I tillegg til én linje - o - løype i sentrum der ingen markører er utsatt. Planen er at ytterligere løyper skal være klare etter sommeren.
MoF er et gratis tilbud til alle, også for ikke - medlemmer av Halden SK. Kartene kan du skrive ut selv, og løpe når det passer deg. Imidlertid er det viktig at anvisningene angående parkering blir fulgtDet er selvfølgelig mulig å løpe løypene uten en GPS - klokke, og også valgfritt om man vil laste opp GPS - sporene sine eller ikke. Men vi oppfordrer flest mulig til å gjøre det - det er da MoF og WorldofO Leaderboards kan bli så morsomt og bra som vi har forventninger til!

Vær oppmerksom på at WorldofO Leaderboards fortsatt befinner seg i teststadiet og fungerer derfor kanskje ikke 100%. Om du opplever at poster mangler - vennligst gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  (mob 45008020), og vi setter stor pris på spørsmål om og tilbakemeldinger på hvordan det hele fungerer!
Sist oppdatert fredag 05. september 2014 07:24