Informasjon PDF Skriv ut E-post

Klatring er en flott aktivitet som styrker utøveren både fysisk og mentalt. Det er fint å kombinere klatring med annen trening. Halden Skiklubb har egen klatregruppe og to flotte klatrevegger på Høiås- tårnet.

Klatreveggene består av en 9 meter høy vegg mot vest som har 6 ulike ruter i ulike vanskelighetsgrader. Veggen mot sør er 13 meter høy og har 7 ruter. Følger du rutene etter fargekoden vil du finne en utfordring underveis.

Klatregruppa vil klatre på veggen innimellom samt avholde turer til klatreveggen på festningen, sauøya samt Klatring på Grensen i sommerhalvåret.

Klatregruppa vil også avholde sikringskrus og brattkortkurs.

Klatregruppa har utstyr for utleie til interesserte, også eksterne grupper. Leie koster kr. 75,- pr. deltaker. Dette betinger klatring på Høyås- tårnet og betinger sikringspersonell som er kurset. Man kan også leie inn sikringspersonell fra klubben ved behov. Pris på forespørsel.

Ønsker du informasjon?

Vi har e-postlister for interesserte.

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for å bli medlem av listen.

Kontakt skigruppa

Spørsmål relatert til klatring kan sendes til leder av klatregruppa

Bli medlem i Halden Skiklubb

Innmelding gjøres via denne siden

Sist oppdatert onsdag 19. februar 2014 21:48