Halden SK 9-seter minibuss PDF Skriv ut E-post
onsdag 25. september 2013 09:43

Buss-1 Halden SK og Jensen & Scheele er samarbeidspartnere på bil gjennom mange år og som noen sikkert har registrert, vi kan nå disponere en flott 9-seter minibuss. Dette er en Renault Traffic som er splitter ny. Denne kan også leies av medlemmer til privat bruk.

Avtalen går ut på at Halden SK i gjennomsnitt har et behov på 2 helger pr mnd samt diverse midtuke dager / kvelder. For et fast beløp disponerer klubben 9-seteren gjennom året til forskjellige turer og aktiviteter som det behøves. Det er o-gruppa (Karianne) som håndterer bestilling og booking av bilen til de ønskede helger og dager. Det er viktig at dette blir gjort i god tid og at dere melder inn gruppenes behov i meget god tid. Blir det "kollisjoner", er det o-gruppa som styrer prioritering.

Avtalen er lagt opp slik at Jensen & Scheele Bilutleie kan leie denne bilen ut til sine kunder når Halden SK ikke behøver den. Prismessig er det veldig gunstig leie og bussen kan absolutt anbefales.

Siden det er en 9-seter, er det fleksibelt med tanke på hvem som kan kjøre bilen. Du behøver ikke ha mini-buss sertifikat.

Bilen står ute hos Jensen & Scheele og skal leveres der etter bruk. Husk at tanken fylles opp og at 9-seteren er ryddet for søppel.

Det ligger en loggbok i bilen som alle skal fylle ut ved bruk slik at Jensen & Scheele har en logg på hvem som har brukt bilen til enhver tid. Bompasseringer etc blir fakturert oss i etterkant, det går på bilens brikkeavtale.

O-gruppa fører også en logg på når bilen er benyttet.

Vi anbefaler alle å se muligheter som kan medfører gode sosiale turer og ikke minst mulighet for å samle mindre grupper i en bil.

Det er også slik at andre av Jensen & Scheele sine kunder kan leie bussen når den ikke er i bruk av HSK. Ønsker du å leie til privat bruk, tar du denne kontakten direkte med Jensen & Scheele (se kontaktdata under) og du sier du er medlem av Halden SK

All bruk skal bestilles på telefon 69213500 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Kontaktperson utenom ordinær åpningstid er Jørn-Henning Roos, mobil 482 94 633. Bestilling skal skje minimum 48 timer før bruk. HSK overleverer terminliste slik at fast helger og aktiviteter kan legges inn i utleie systemet. HSK benytter bilen inntil  2 helger pr. mnd. I tillegg vil den benyttes i forkant og under større arrangement så som Grenseritt. HSK kan benytte den på eventuelle treninger i midtuken / mindre turer etc. Behovet vil være varierende.

Bilen skal parkeres hos Jensen & Scheele Bil AS, Vestgårdveien 1, Berg i Østfold. Nøkkel hentes og leveres i resepsjonen alternativt leveres i en nøkkelboks som er låst. Åpningstid er kl. 07.00 til kl. 17.00. (Lørdag: kl. 10.00-14.00, stengt i skolens sommerferie)

Jens Erik
Leder sponsorutvalget

buss-3 buss-2

Sist oppdatert onsdag 25. september 2013 11:05